06-17447948 info@enkelsamen.nl

 

 

Over mijzelf

Mijn naam is Annelies van Es – van Tiel.

Na 15 jaar ervaring in het vakgebied activiteitenbegeleiding bij dagbestedingsprojecten van ouderen, zowel met dementerenden als ouderen met somatische en psychische problematiek, heb ik besloten om volledig zelfstandig te gaan werken.

Mijn kwaliteiten liggen op het gebied van individuele begeleiding van de ouder wordende mens en het luisteren naar hun verhalen om deze vervolgens als kompas in te zetten voor de begeleiding van hen.

Als meisje van negen jaar oud ben ik door mijn tante, die als activiteitenbegeleider werkte, uitgenodigd bij een verzorgingshuis om met een versierde fiets de Koninginnedag op te leuken. Het was zo’n mooi cadeau om de vrolijke gezichten van de ouderen te zien dat op dat moment mijn passie voor dit vak ontstond.

Al heel mijn leven woon ik in Heesch op dezelfde plek met veel plezier. Ik ben getrouwd met Dennis en moeder van Joruan die in 2009 geboren is. In mijn woonplaats ben ik een bekend gezicht door onder andere mijn lidmaatschap als kind van scouting en later vier jaar actief te zijn geweest als leidster van de Esta’s. Ook ben ik te zien geweest als dansgardelid tijdens de carnaval en te horen bij een kinder- en jongerenkoor, Musicalgroep TBL en de Osse Opera. Tevens heb ik op het podium gestaan met Improvisatietoneel Oberon, toneelgroep Excelsior Heesch en toneelgroep Soufflé Veghel, zowel als speler als regisseur.

Nadat ik verschillende activiteiten in verenigingsverband had uitgeoefend, heb ik een ukelele aangeschaft. Ik heb mezelf de basis om dit instrument te kunnen bespelen aangeleerd, zodat ik mezelf tijdens mijn zang kan begeleiden.

Ook heb ik naailes genomen en al een leuke collectie aan spullen en kleding gemaakt. Daarnaast word ik regelmatig gevraagd om kinderen te schminken tijdens evenementen en ben ik jaren actief geweest voor het bedrijf Fiedelandijn waar ik mijzelf als begeleider ingezet heb tijdens kinderfeestjes, zoals theater-, boektheater- en piratenfeestjes.

Verder is het mijn grote passie om creatief bezig te zijn door bijvoorbeeld het uitwerken van persoonlijke cadeautjes en het maken van originele kaartjes die met veel waardering door familie en vrienden in ontvangst worden genomen.

Samen zijn

door Annelies van Es gezongen | Enkel Samen